Tilbage til forsiden
     
     
     
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
     
     
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
   
 
 

Lad dig forføre af en fe eller bortføres af en trold...

 

Historiefortælling er, når et menneske tryllebinder og fastholder andre mennesker med sine ord og med sit nærvær, fører dem ind i en ”verden”, der ikke eksisterede for få øjeblikke siden. Historiefortælling skaber en række af billeder og oplevelser der holder længe efter at tilhøreren har forladt rummet.

Historiefortælling tager tilhøreren med ind i en verden, der er kendt og ukendt på samme tid. Kendt, fordi det er tilhøreren selv, der udfra det fortalte danner billederne og i stor udstrækning selv kender til de konflikter, som hovedpersonen befinder
sig i. Ukendt, fordi fortællingerne ofte forgår i en anden verden, hvor man kan møde modige helte, lede skurke, skønne prinsesser og stolte konger. Historiefortælling er et godt udgangspunkt, hvis man vil have gode oplevelser der rækker længere.

Mangler I et festligt indslag til jeres event, konference, kursus, firmaskovtur, på jeres højskole eller til jeres fest, kommer jeg gerne med en fortælling eller to. Fortællingerne kan sammensættes, så de passer til situationen.

Der kommer hele tiden nye fortællinger og historier til mit nuværende repertoire, og jeg fortæller gerne den historie, som I lige står og savner.

Kontakt mig og vi taler om det.

Se liste over kommende arrangementer
   
   
   
   
   
    Historiefortæller Jan Hansen │Telefon 5059 3239